Bu Blogda Ara

15 Ekim 2015 Perşembe

L'oreal Volume Million Lashes Extra Black Mascara İncelemesi | L'oreal Volume Million Lashes Extra Black Mascara Review



Herkese merhaba!
Hey everyone!

Bugün yazım son zamanlarda favorilerimden biri olan L'oreal Volume Million Lashes Extra Black maskara üstüne olacak. Maskara uygulamaya çok düşkünüm ve genelde birçok markanın maskaralarını denemeye çalışırım. Maskara göz makyajının önemli unsurudur. Kirpiklerimizin dolgun, hacimli ve birbirinden ayrık şekilde görünmesini hepimiz isteriz.

Today my post will be on L'oreal Volume Millon Lashes Extra Black Mascara that has been recently one of my favourites. I'm keen on applying mascaras and I generally try to gain experience several brands of mascaras. Mascara is an important element of eye makeup. We all want that our eyelashes look fuller, voluminous and are separated from each other.



İlk önce maskaranın ambalajına bakalım. Çok şık ve göz alıcı bir kapı var bana göre. Altın siyah görünümü onun çekici görünmesini sağlıyor. Maskaranın fırçası ve ana gövdesi tombul. Maskaranın kapağında kilit var ve bu da kurumasını önleyen önemli bir etken. Tombul maskaraları çok severim ve nedense bana hep daha iyi etki verdiklerini görürüm.

First, let's look at the packaging of mascara. It has rather classy and dashy package from my point of view. The flashy gold-black appearance makes it look so attractive. The brush is a thick one and main body of the mascara is chubby. Mascara has a lock its opening and this is an important factor that prevents it from drying out. I always love chubby mascara and I see for some reason they give better effect to me.

Maskaranın fırçası esnek ve sık plastik kıllardan oluşuyor. Kirpiklerinizi kesinlikle tek tek ayırıyor ve yapıştırmıyor. Ürün dolgunlaştırdığı kadar kirpikleri uzatıyor. Ayrıca, fırçanın sık kılları sayesinde yelpaze gibi bir görünüme neden olmakta. Fırça tombul ve kalın olduğu için kötü yanı küçük kirpiklere ulaşması zor olabiliyor.


The mascara's brush is made of flexible and plastic thick bristles. Definetly separates your eyelashes one by one and doesn'stick. I mean we all absolutely hate sticky look on eyelashes. The mascara provides volume as well as lengthens. Additionally, due to the brush bristles frequency causes an appearance like a fanned out. The downside is that it can be difficult to reach lower lashes.




Kirpiklere tek kat uygulasanız bile dolgunluk, hacim, uzunluk ve kıvırma etkisi veriyor. İkinci katta takma kirpik etkisini gerçekten görebiliyorsunuz. Kirpikleri ayırıyor, gözlerinize rahatsızlık vermiyor ve akmıyor. Benim için önemli bir durum bu. Takmak kirpik takmışsınız gibi düzgün, belirli bakışlar veriyor. Uygulamanın sonunda kirpiklerin dizilişi çok düzenli duruyor. Kirpiklerimi hiç kıvırmam ama saatlerce bu maskara sayesinde kıvırık durduğunu da gördüm.

Even if you apply one coat, it gives fullness, lengthiness and curling effects. You can actually see the effect of false lashes on the second coat. Separates your lashes , it does not irritate your eyes and not smudge and smear . This is an important case for me. It brings forth the lashes quite clean and defined looks. At the end of the application the lashes are aligned very well. I never curl my eyelashes but I have seen that they really stay curly for hours on end due to this mascara.




Ürün ne çok akıcı ne de çok kıvamlı. Fakat ilk zamanlarda sürdüğünüzde bulaşma yapabilir. Her maskarada olduğu gibi bu da kullandıkça kıvamını alacaktır. Adının hakkını veriyor gerçekten zift gibi simsiyah. Ürün pek kolay temizlenmiyor. Halbuki kendisi suya dayanıklı maskara değil yine de biraz uğraşmam gerekiyor. Çift fazlı makyaj temizleyicilerle çıkarmanız daha iyi olacaktır. Fakat ben o siyah görünümü ve kendisinin verdiği mükemmel etkiyi görünce, bunu pek önemsemiyorum açıkçası. Ve kötü kimyasal koku yerine ise çok hoş bir gül kokusu duyuyorsunuz.

This product is neither very runny nor very thickened. However, it might smudge when you apply in the first times. This will take its consistency as in each of mascara. It is really jet black colour which claims with its name as extra black. The product is not very easy to clean. However, it is not water -resistant mascara, still I need to work on a little. It will be better to remove it with a biphase eye make-up remover. But when I see that black look and the excellent effect which it gives to me, I frankly don't care about this downside. And you smell a very pleasant rose scent instead of a bad chemical smell.








Sonuç olarak ben mascarayı çok sevdim. Her gün kullanıyorum neredeyse. Vaatlerini yerine getiriyor. Bazı kusurları elbette var ama kusursuz maskara görmedim. Bu en azından beni baya tatmin etti. Kendisi dökülmüyor ve birikmiyor. Formülünü çok sevdim ve kirpiklerimi sertleştirmiyor. Fiyatı yaklaşık 40 TL gibi bir şeydi. Ben %50 indirimden daha uygun fiyatla bulabileceğinizi düşünüyorum. Ama kesinlikle denemenizi öneririm.

As a result, I've really loved this mascara. I almost use every day. It fulfills its promises. Of course it has downsides but I haven't seen the flawless one yet. This has satisfied me at least. It doesn't flake off and doesn't clump. I love its formula which does not make my lashess stiff. It prices about 40 TL. You can purchase more affordable price when the discounts come. So, it is highly-recommended!

Şimdilik bu kadar,

That's all for now,
Hoşçakalın!

Good-bye!xx

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder